SCHÜCO

Trocal 88+ Passive hous

Schüco Al prozori AWS

Nova generacija prozora SCHÜCO AWS (Aluminium Window System) udružuje arhitektonska i oblikovna rješenja s funkcionalnim prednostima konstrukcije. Visoka toplotna izolacija i niske građevinske dubine profila arhitektama i projektantima fasada pružaju opsežan prostor za oblikovanje. Mala širina vidljivog dijela profila omogućuje veći udio staklene površine što konstrukciji daje filigranski izgled.
SCHÜCO AWS prozori mogu se izvesti do protuprovalnog razreda WK 3 (prema standardu DIN EN 1627) i u skladu s propisima koji se odnose na starije osobe i osobe s ograničenom mogućnošću kretanja prema standardu DIN 18024 oz. 18025.

Schüco prozori AWS / katalog

Schüco prozori AWS − nova generacija prozora

Ergonomski oblikovane ručice i kvake izrađene su iz velike palete okova za koje je SCHÜCO 2006. godine primio iFAward industrijskog foruma u Hannoveru. Neprimjetno montiranim okovima može se upravljati ručno ili automatski putem prekidača ili centralnog upravljanja objektom. Na taj su način tehnički i optički postavljena sjecišta između prozora, vrata i fasada. Zahvaljujući manjem broju sastavnih dijelova koji su uzajamno usklađeni u cjelinu, za arhitekte i projektante fasada znatno se smanjila složenost prozorskih konstrukcija.

 

Detalji